Прочитај ми чланак

БОТОВИ НАПАЛИ ВУЧИЋА! Обећао си Вучићу да ћеш бранити Србе на КиМ и шта сад! ВИДЕО

0

Док траје одстрел Срба, Вучићева крими екипа из Српске листе нема намеру да изађе из Владе Аљбина Куртија и тако сруши антисрпску власт у Приштини. Уместо тога, данас гледамо још једно пренемагање и уздисање Вучића, који је трупама НАТО и КФОР опет дао 24 сата "форе" ако дође до погрома Срба, па "он преузима".

Поставља се питање колико то Срба треба да буде убијено па да Вучић предузме нешто? Један упуцани Србин је изгледа мало. Колико Вучићу, 10, 15, 20 – 1.000? Која цифра испуњава твоје „норме“ да урадиш нешто? Колико литара српске крви?

Зашто Србија не тражи сазивање хитне седнице СБ Уједињених нација? Због чега не дозвољавамо да се Русија укључи у преговоре? Уместо тога, уставокршитељ Вучић хоће да укине забрану изградње нуклеарних електрана у Србији и тај посао додели Америци, у намери да купи подршку за још један издајнички мандат. Ова „фрка“ на Космету му сад баш квари посао. Где сад да креће с војском, кад само што није уговорио посао.

Ипак, да ће Вучићу бити све теже да сервира лажи и преваре чак и његовим највернијим гласачима, показује и данашњи видео из Рашке, где је Вучића напала госпођа са Космета, иначе његова (бивша?) симпатизерка. Она га је повишеним тоном бесно подсетила да је обећао да ће да одбрани Србе на КиМ. Уследио је, наравно, бестидни одговор Вучића у стилу када жели да избегне незгодна новинарска питања.

А до недавно, та иста госпођа је жестоко „ботовала“ у Косовској Митровици, што можете видети и у видео прилогу. Она је била главна на дочеку Вучића на КиМ пре неколико година и она која му је највише аплаудирала.