Прочитај ми чланак

БОШКО: Зашто Шешељ сад ћути кад је изјавио да је Вучић љотићевац? Чека уплату?

0

Бошко Обрадовић је изразио чуђење што Српска напредна странка и Српска радикална странка потпуно игноришу интервју Војислава Шешеља из 2014. године у којем је тврдио да је Александар Вучић љотићевац.

– Врло занимљиво. Сви из СРС и СНС прећуташе ово подсећање на Шешељево сведочење о Вучићу као љотићевцу, маничном типу, његовим приватним прислушним центрима и мрежи новинара за пласирање кампања против својих колега. Шта би? Боли истина? Чека се Вучићева уплата нове рате за Шешеља – написао је Обрадовић на друштвеној мрежи „Твитер“.

Foto: Dveri

Обрадовић је подсетио да је овај интервју, како каже, једини који је Шешељ дао пре него што је почео да ради за Вучића и од њега за то прима новчану накнаду.

Лидер Двери је одговорио и на оптужбе државне секретарке у МУП Биљане Ивковић, која је Обрадовића оптужила за то „што је Драган Ђилас од 74.000 евра направио 25 милиона евра“!?

– Јесте ли Ви Полиција или треба ја да дођем тамо и да преузмем све те истраге? Прво да испитамо Министрову и Вашу диплому, па свих 1054 Ваших колега који су завршили непостојећи Мегатренд у Лондону, па ћемо даље редом… Ко Вам брани да истражујете? – поручио је Обрадовић и наставио – Хапси, Милицијо моја! Шта се чека? Што не ухапсите све нас лопове, тајкуне и фашисте из опозиције? Можда зато јер то што причате није истина и служи само за вашу пропаганду? Предлажем да то хитно разрешимо, као и истину о вашој и дипломи вашег шефа. Зашто не радите свој посао?

                       ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!