Прочитај ми чланак

Бошко загрмео: Нека се спреми амбасадор Аустралије! Ово је Вучићева срамота!

0

Лидер покрета Двери Бошко Обрадовић оштро је реаговао поводом срамотне одлуке суда у Аустралији и депортовања Новака Ђоковића и оптужио Александра Вучића и његов режим због тога што у пракси ништа нису урадили да заштите најбољег спортисту света.

Обрадовић је затржио да се сада амбасадор Аустралије у Београду прогласи за претњу по јавно здраве Србије.

– Нека се припреми амбасадор Аустралије у Београду! Да имамо државу, а не колонијалну управу, истог тренутка би био проглашен за претњу за јавно здравље, непожељну особу и послат назад у Аустралију. Није ово пораз Новаче, већ срамота Вучићеве власти!

Са аустралијским амбасадором хитно протерати из Србије и „Рио тинто“ јер угрожава животну средину и јавно здравље! Данас на референдуму гласамо НЕ Вучићу и осталим лобистима за „Рио Тинто“ у Влади Србије!

Уместо што маркетиншки пали свећу за Оливера коме је његова власт и његова ТВ ПИНК цртала мету на челу оним срамним спотовима након којих је убијен, Вучић би требало да хитно протера амбасадора Аустралије из Србије! Или то не сме да уради јер га је запад довео и држи на власти? – истакао је Обрадовић.