Прочитај ми чланак

БОШКО: Забранити геј параду на 100 година; др АЛЕК РАЧИЋ: Црква да подржи народ!

0

Српски покрет Двери ће одмах по конституисању новог сазива Народне скупштине тражити да се наш парламент изјасни о резолуцији Европског парламента којом се од Србије тражи признање лажне државе Косово и увођење санкција Русији.

Сматрамо да је ово тема која захтева скупштинско заседање по хитном поступку, да Народна скупштина треба да расправља о резолуцији ЕП и одбије најновије уцене којима смо изложени на вишедеценијском путу у ЕУ. Апсолутно је неприхватљиво да се Србија одрекне дела своје државне територије, као и да уводи санкције једној пријатељској земљи као што је Руска Федерација. Ово је најважнија политичка тема у овом тренутку од које зависи и којим путем треба да иде будућа Влада Србије, а тај пут треба да буде дефинисан у Народној скупштини, истакао је Бошко Обрадовић.

Друга скупштинска иницијатива коју ће покренути посланичка група Српског покрета Двери одмах по конституисању новог сазива Народне скупштине јесте отказивање овогодишње геј параде у септембру. Београд не треба да буде европска престоница промоције хомосексуализма, већ породичне и традиционалне Србије. Зато ћемо будућој Влади Србије предложити да Европрајд буде отказан, а Дан породице постане државни празник и нерадни дан.

Народној скупштини ћемо такође предложити Закон о забрани промоције хомосексуализма малолетним лицима. Ово је озбиљна духовна и морална тематика, којом се уз родну идеологију промене пола жели уништити природна и традиционална породица.

Српски покрет Двери је политичка организација породичних људи и заштита породице и традиционалних вредности биће наш пресудан задатак у будућем скупштинском раду, констатовао је Обрадовић.

На ову тему је причао и др Алек Рачић, који је позвао СПЦ да се изјасни о геј паради и заштити православну породицу и народ.

Више о томе погледајте у видео прилогу.