Прочитај ми чланак

БОШКО Вучићу преписали терапију: психо-гостовања на Пинку и код Марића

0

Бошко Обрадовић је оштро критиковао изјаву министра здравља Златибора Лончара, који је рекао како су лекари на ВМА спасли живот Александру Вучићу.

– Конкретно, Златиборе, шта је узрок председникових тегоба: Крушик, Небојша, Бранко Стефановић, Слободан Тешић, Синиша и Предраг Мали, Весић, твој клан из БИА… Не може овако неодређено. Шта је тачно разлог председниковог узнемирења? Дај да то отклонимо што пре. Немој да се понови – поручио је Обрадовић.

Лидер Двери је иронично прокоментарисао писма подршке Вучићу, рекавши да су сви забринути да ли ће председник СНС имати снаге да ванредно гостује у Хит твиту и сутра код Марића у Ћирилици.

– Читава нација навија да издржи ове напоре и жудно ишчекује шта ће рећи. Лекарски конзилијум се слаже да ће ова два психо-гостовања бити најбоља терапија! – рекао је Обрадовић и најавио нове детаље о криминалним круговима владајуће гарнитуре. – Стефановић и Мали су тачке пуцања овог режима. Они морају пасти после свих афера, а Вучић не може опстати на власти после пада два најближа сарадника. Ове три породице чине срце политичке мафије у Србији: очеви, браћа, кумови…