Прочитај ми чланак

БОШКО: Вучић верницима не да у цркву, али зато може култ убице и терористе Тита!

0

Бошко Обрадовић је поново указао на нарезуман потез режима Александра Вучића, који је верницима онемогућио да недељом ујутро иду на Свету Литургију.

– Верницима је забрањено да присуствују богослужењима у црквама, само два свештеника могу да буду у једној цркви, али зато култ терористе и убице Јосипа Броза Тита може слободно да се упражњава. Оно што је дозвољено једнима забрањено је другима. То може само у Вучићевој диктатури – написао је Обрадовић на „Твитеру“ и документовао фотографију на којој је кинеско-српска делегација у Кући цвећа на Дедињу.

Лидер Двери је указао на, како каже, лудило Александра Вучића и његову предизборну кампању у сред пандемије.

– У Новом Пазару у сред пандемије: обраћање испред болнице, уз присуство више министара, донети поклони као да нису могли доћи раније без кампање, најава будућих улагања, небулоза да ће их звати Вучићеви респиратори… Сад најављује да ће обилазити и друге градове. Може ли неко да заустави овог манијака који најављује наставак предизборне кампање у време пандемије и ванредног стања које је увео кршећи Устав? Ко зна куда све ово даље води?! Вучић је већа опасност по нацију од корона вируса. Хитно треба предузети мере против овог лудила! – поручио је Обрадовић.