БОШКО: Вучић у кампањи са њих 350 на једном месту! А Скупштина? Докле бре ово!

0

Бошко Обрадовић је прокоментарисао нову позоришну представу власти, односно посету Александра Вучића СНС "волонтерима" у Београдској арени, који пакују пакетиће за помоћ пензионерима.

– Дакле, овде може 350 волонтера СНС на једном месту да пакује пакете за помоћ пензионерима у Београду као Вучићеву предизборну кампању, иако постоји забрана окупљања за више од 50 људи, али зато Народна скупштина не сме да заседа. Докле, бре, више ово? – поставио је питање Обрадовић.

Лидер Двери је позвао државу да што пре донесе мере за помоћ српској привреди, која ће због коронавируса запасти у рецесију.

– Животи људи, али и опстанак економије сада зависе искључиво од мера државе. Пандемија разбија све постулате неолиберализма. Ништа више након ове кризе неће бити исто. Рецесија је нужност. Без домаће привреде неће бити ни државе а ни народа. КОВИД-19 нас тој лекцији управо учи – нагласио је Обрадовић.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!