Прочитај ми чланак

БОШКО: Вучић је кољач који би да нас изведе на кланицу, а Бујошевић олош и смрад!

0

Бошко Обрадовић оштро је реаговао на изјаву Александра Вучића "да му је веома стало да опозиција изађе на изборе".

– Наравно, сваком кољачу је стало да живинче које треба да закоље изађе на кланицу, па је добронамеран и спреман да га мало погура ако се случајно отима! И ми сад сви треба да станемо у ред за нову кланицу и помогнемо кољачу? Докле, људи то да радимо – истакао је Обрадовић и тако ставио до знања да опозиција неће учествовати на лажним изборима.

Лидер Двери је подсетио да је Вучић у последњих неколико дана гостовао четири пута на телевизијама са националном фреквенцијом, а да нико од лидера опозиције и нестраначких личности које другачије мисле од актуелне власти није био ни на једној ТВ са националном фреквенцијом најмање 8 месеци.

– О каквим онда изборима можемо да говоримо?! – поставио је питање Обрадовић, а затим изнео предлог за даље преговоре власти и опозиције. – Ако се омогући гостовање свих који другачије мисле од актуелне власти на јавном сервису од 1. септембра у свим информативним програмима сваки дан, можемо да причамо даље око изборних услова. Или нема избора.

Фото: Н.С.

Обрадовић је затим изнео жестоке критике на рачун директора РТС-а Драгана Бујошевића.

– Нема већег људског бедника од директора и главног и одговорног уредника РТС. Сви знамо ко су Жељко Митровић и ДЈВ. Али, људи нису свесни шта су јавности у сфери информативе урадили Бујошевић и Стефановић. Девет месеци нико из протеста није био гост на РТС. Олоши, смрад, говна – оштар је био Обрадовић, који се извинио због оштријег речника, али је поручио да ствари треба назвати правим именом.

Он је поручио да ће неки људи дебело морати да одговарају због учешћа у одржавању овог зла на власти. Обрадовић је поново обећао Небојши Стефановићу да неће одустати док његова лажна диплома не буде поништена и док не поднесе оставку на све функције.