Прочитај ми чланак

Бошко: Време да и ми у Србији дигнемо свој глас против ковид пасоша! (ВИДЕО)

0

- Поштовани дођимо сви заједно на протест антиглобалиста против ковид диктатуре – у ексклузивној иујави за Србин.инфо рекао је председник Српског покрета Двери, Бошко Обрадовић позивајући грађане Београда и целе Србије, да данас, у суботу 18.09. септембра, од 17:30, присуствују споменутом опозиционом догађају.

– Данас ће бити одржани слични протести широм света који се противе кршењу људских права и злоупотреби пандемије.

Дошло је време да и ми у Србији дигнемо свој глас, сви ми који су смо против насилне вакцинације деце, који смо против ковид пропусница и пасоша, који једноставно сматрамо да није нормално кршење наших уставом загарантованих права да слободно одлучујемо о своме здрављу и који мислимо да једноставно нико не може бити дискриминисан зато што се, примера ради, није вакцинисао, истако је Обрадовић.

Он је још додао да је Кризни штаб за сузбијање пандемије изазване короном потпуно изгубио поверење, и струке и јавности, јер су до сада само доносили контрадикторне одлуке, а самих их нису поштовали.

– Како веровати једном др Златибору Лончару или др Предрагу Кону који су повезани са криминалом – Лончар са Земунским кланом, а Кон са набавком вакцина 2010 када је учињено низ кривичних дела, закључио је први човек Двери.

А шта је још рекао први човек Двери како у вези геј параде, која се скоро истовремено одиграва када и споменути породични антиглобалистички скуп, тако и о породичним вредностима која су већ годинама угрожена у Србији, погледајте у видео прилогзу, па о свему донесите свој ваљани суд.