Прочитај ми чланак

Бошко: Весић не би препознао фашисту ни када би га видео у огледалу

0

За све што је Горан Весић учинио грађанима Београда једног дана ће одговарати пред независним судовима.

У провереном стилу нацистичке пропаганде, један од најбољих пријатеља и ученика регионалног новог Гебелса Бебе Поповића, Горан Весић сматра да ће 1000 пута поновљена лаж постати истина. Смешне су етикете Весића да сам ја или било ко из Српског покрета Двери фашиста. О фашистима прича човек из владајуће странке која има култ личности Великог Вође, партијске одреде батинаша састављене од окорелих криминалаца и тамне тајкунске изворе финансирања. Да будемо начисто, говорим о СНС која стоји иза највеће плантаже марихуане у Европи, паљења куће новинару који пише о њиховом криминалу и корупцији и чији локлани моћници неистомишљеницима прете да ће им ишчупати гркљан и ставити им „бетонске ципеле“.

О фашизму прича Весић чија нова странка је ставила знак једнакости између државе и странке, а сопствене грађане претворила у јефтину радну снагу и уцењене ботове. ​​​​​​​За све што је Горан Весић учинио грађанима Београда једног дана ће одговарати пред независним судовима – то је моје јавно обећање њему и свим грађанима.

Све што је Весић изјавио везано за суђење по мојој тужби за повреду угледа и части је огромна лаж, од прве до последње речи, тако да то нема пуно смисла демантовати. Довољно је рећи да је то рекао један Горан Весић. Он сам позива за сведока Сергеја Трифуновића против мене, а не сећа се и да је њега јавно назвао фашистом, као и више других лидера опозиције, новинара и карикатуриста. За Весића су сви они који говоре о његовом штеточинству у Београду и генерално критикују СНС и Вучића –  фашисти. То неморално и бестидно медијско клеветање Вучићевих политичких противника је његов главни прљави посао у СНС којим плаћа своју прелетачку нову функцију и нову политичку каријеру коју му је Вучић поклонио.


Горану Весићу, еминентном књижевнику и члану Удружења књижевника Србије, потпуној незналици која не би препознала фашисту ни када би га видео у огледалу или на Председништву СНС –   најбоље пристаје она стара латинска изрека „Плашим се човека који је прочитао само једну књигу“. Са оградом да је заиста могуће да је он написао више књига него што их је прочитао.