Прочитај ми чланак

Бошко упозорио режим: Ковид пропуснице неће проћи! Вакцинисани умиру од короне!

0

Јучерашња најава увођења ковид пропусница од стране председника Владе Ане Брнабић је противуставна јер доноси кршење основних људских права и слобода

Ова нова мера Кризног штаба је апсолутно неприхватљива, јер се на тај начин желе уценити грађани да се присилно вакцинишу да би могли нормално да функционишу у свакодневном животу. Ово се посебно односи на ђаке, студенте и младе људе генерално којима се већ две године ограничава нормално школовање.
 
Најновији случај Медицинског факултета у Београду и Новом Саду, који су први увели дискриминацију студената по основу вакцинисаности, говори да Србија клизи у опасном правцу угрожавања Уставом загарантованог права грађана на самостално одлучивање о своме здрављу.
 
Српски покрет Двери се не противи вакцинацији, али она мора бити добровољна и не може бити наметнута преко ковид пропусница које би ограничиле кретање грађана и увеле апартхејд за невакцинисане.

 
Како веровати Кризном штабу који предводе др Предраг Кон и др Златибор Лончар који су повезани са криминалом: др Лончар са Земунским кланом, а др Кон са корупцијом у вези са набавком вакцина 2009. године.
 
Такође, још увек нисмо добили одговор на питање колико вакцинисаних особа је умрло од почетка вакцинације и шта је био узрок њихове смрти, као ни како вакцинисани могу да добију и даље преносе заразу? Зашто се не врше обдукције преминулих од короне и не утврђује тачан разлог њихове смрти?
 
Зашто нам сада уводе ковид пропуснице исти они који су дозволили слободан улаз у нашу земљу из свих држава света без икакве контроле, као и организацију масовних предизборних скупова СНС, концерата и спортских догађаја?