Прочитај ми чланак

БОШКО: Уместо Теодосића на СП у Кину иде Вучић! Само да у Њујорку призна Косово

0

Бошко Обрадовић је на ироничан начин прокоментарисао сусрет Александра Вучића са америчким државним секретаром Мајклом Помпеом, као и то што се, по његовим речима, у Србији непрекидно емитује ријалити шоу председника Српске напредне странке.

-Ексклузивно, последња вест пред пут у Кину: Уместо Милоша Теодосића на Светском првенству у кошарци наступиће Александар Вучић. Одмах по повратку из САД и стављања потписа на независност Косова Вучић се придружује припремама репрезентације. Ова вест промениће ток светске историје – написао је Обрадовић на друштвеној мрежи „Твитер“.

Обрадовић је прокоментарисао и изјаву Горана Весића, који је рекао да је за владајућу партију једина тема понашање медија у предизбојрној кампањи.

– Весићу, ваша обавеза је да сваког дана обезбедите примену закона и не учествујете у његовом кршењу. А закон налаже и приватним медијима објективно и истинито информисање, сваког дана! То је суштина. За њих постоји само 45 дана изборне кампање као тема, а остале четири године између избора да се не дира медијски мрак, посебно не РТС. Јуче смо то до краја оголили као изборе у Лучанима. Фалила је само Дијана Хркаловић да изађе из Весића. Сада припреме за бојкот! – најавио је Обрадовић.

Лидер Двери је реплицирао и посланику СНС Владимиру Ђукановићу, који је најавио да ће ускоро да уследе промене у Српској напредној странци.

– И шта кажеш, Вучић ти обећао да ће да очисти све лопове и криминалце из СНС? И дао ти чврста уверења? Само не може сад, него ће мало касније? Зна их све који су такви у СНС?! Нормално да их зна кад их је он поставио. Неће ваљда да лете и тата, бата и кумови? – поручио је Обрадовић.