Прочитај ми чланак

Бошко тражио литије и Васкрс у цркви, брутално га напали другосрбијански медији

0

Режим Александра Вучића, другосрбијански и Сорошеви медији, самозвани независни новинари и противници власти - сви су уједињени у нападу на Српску православну цркву и на све оне који се залажу за то да се Васкрс прослави у храмовима.

Данас су сви они уједињени напали Бошка Обрадовића, који је писао Синоду СПЦ са предлогом да се организују литије и да СПЦ од власти затражи да се ублажи полицијски час током Васкршњих празника како би верници на највећи хришћански празник могли да (уз мере опреза и дистанце) оду до цркве.

У току дана на Обрадовићеву адресу су стигли напади режимских таблоида, а затим су на ред дошли другосрбијански пионири на „Твитеру“, као и самозвани независни медији, који заправо раде перфидну ботовску кампању за Александра Вучића и сваког новог слугу глобалиста у Србији (у стилу „нисмо за Вучића, али…“) .

Тако се портал „Нова“ данас саблажњавао над Обрадовићевим писмом Синоду СПЦ.

„Епидемилози су упозоравали да би било какво попуштање мера имало катастрофалне последице.

У Србији је до сада коронавирусом заражено 3.105 људи, у свету више од 1.7 милиона. У нашој земљи умрло је 71 пацијената од коронавируса, а у свету више од 100.000.

Ово све Обрадовића изгледа не потреса, па је предложио и јавна окупљања у виду литија. А познато је да чак ни Шведска, држава са најлибералнијим ставовима у доба короне, није дозволила окупљања више од 50 људи. У Србији је забрањено било какво окупљање. Уместо тога, Обрадовић предлаже да се за помоћ обратимо Богу.“, наводи портал „Нова“.

Дакле, у држави где 95 одсто медија држи Александар Вучић, а преосталих пет одсто „опозиционих“ медија другосрбијанска екипа, није ни чудо што је дошло до тренутног сценарија: најбруталнији полицијски час који нигде у Европи није уведен, кршење Устава, напади на вернике СПЦ и наметнута општа параноја која ће довести до економског слома.