Прочитај ми чланак

БОШКО: Тражим хитно пуштање Златановића, режим хоће да угуши истину!

0

Лидер Двери Бошко Обрадовић затражио је хитно ослобађање Дејана Петра Златановића, али и Дамњана Кнежевић и осталих прозивзаконито ухапшених на синоћњем протесту за обрану Косова и Метохије.

– Хапшење новинара Дејана Златановића, уредника Србин инфо, Дамњана Кнежевића и других организатора синоћњег протеста, знак је слабости владајућег режима који жели да угуши истину о француско-немачком споразуму о признању лажне државе Косово. Тражим њихово хитно пуштање на слободу – поручује Обрадовић.

Лидер Двери сматра да како се приближава потписивање антиуставног француско-немачког споразума о КиМ, тако ће расти пропаганда власти да то није признање лажне државе Косово.

– Рашће и репресија према свима који се томе супротстављају. Али, то неће проћи, јер српски народ не љуби ултиматуме и капитулацију – поручује Обрадовић.

Редакција „Србин инфо“ моли све парламентарне партије и све јавне личности да зауставе сулуду намеру режима да рушење уставног поретка напакују особи са инвалидитетом у шестој деценији живота која извикује „Косово је Србија“! Сутра ће се ово исто десити свима. И вама „грађанистима“ који будете протестовали за одбрану Савског моста, против загађења…