Прочитај ми чланак

БОШКО: То што Запад хоће опозицију на изборима је најбољи доказ – бојкот за КиМ!

0

Чим су странци који блиско сарађују са Вучићем око признања независног Косова толико заинтересовани да опозиција иде на изборе, то је најбољи доказ да их треба бојкотовати и да ће бојкот зауставити и издају Косова и Метохије. Теже им је опослити издају у ванредном стању у земљи.

Ово поручује лидер Двери Бошко Обрадовић и истиче и да учешћем режимске Српске листе на косовским изборима, Вучић такође даје лигитимитет лажној албанској држави.


– Не знам да ли сте приметили да изборе на Косову и Метохији није расписао председник Србије већ председник лажне државе Косово Хашим Тачи? Да ли ако Српска листа као испостава СНС на КиМ учествује на таквим изборима то значи да Вучић признаје независно Косово? Да, то значи то! – поручио је Обрадовић.

Када је реч о изборима у Србији, лидер Двери је објаснио да изборна кампања не траје 45 дана већ четири године.

– Тако да равноправан третман на медијима свих политичких опција власти и опозиције мора да постоји све време између избора јер све то укупно утиче на коначни изборни резултат. Дакле, бојкот, па избори тек кад имамо слободне медије – рекао је Обрадовић. – Не капирам који проблем има власт да ослободи медије ако је толико успешна и има толико велико поверење грађана? А, да: златно доба постоји само на медијима и могло би да се постави неко незгодно питање, нпр. лажне факултетске дипломе Небојше Стефановића и доктората Синише Малог.

                      ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!