Прочитај ми чланак

БОШКО: Штанцују лажне дипломе 30 година и са њима пљачкају и уништавају Србију

0

Лидер Двери и један од лидера СзС Бошко Обрадовић казао је да јавни медијски сервис још увек није пренео ниједну информацију о "најкрупнијој афери на српској политичкој сцени у последњих неколико година".

Он је навео да СзС у потпуности располаже документацијом коју су спремили да предају главном и одговорном уреднику Радио-телевизије Србије (РТС) с циљем да сазна да је, како је оценио, друга најважнија личност у Србији и практично други човек СНС-а огрезао у криминал и корупцију.
Обрадовић је навео да Стефановић никада није ни завршио факултет, а да је Комисија тог факултета омогућила да он са незавршеним факултетом настави студије.
Он је навео да је основа тог криминала и корупције то да је неко, како је оценио, завршио факултет, а да практично није похадјао предавања и давао испите.
 

– Нема никакав доказ да је икада тај факултет студирао, нема индекс“, рекао је Обрадовић и додао да тај факултет не постоји.

Он је казао да је на исти начин 1054 људи завршило тај факултет који је регистрован у Лондону и затражио да факултет објави списак свих људи који су га завршили од 1990. до 2004. године.

– Афера Неша Мегатренд је срце коруптивног система у коме живимо. Један човек 30 година, под заштитом свих режима, које је поткупио лажним звањима, издаје лажне дипломе политичарима, који никада не би могли да дођу на државне функције без тога, који потом пљачкају и уништавају државу – нагласио је Обрадовић.