Прочитај ми чланак

Бошко: СНС је на власти већ 10 година – време је за промене!

0

У оквиру предизборне кампање „Од породице до породице”, делегација Српског покрета Двери посетила је Рашку област за викенд и Срем у понедељак. Најпре је делегација на челу са председником Двери Бошком Обрадовићем у суботу обишла пријепољску пијацу, градску цркву и тамошњи Музеј Влада Дивца, као и породицу Милоша Сокића у Ивању, који се уз то што је професор ликовне културе бави и пољопривредом и има четворо деце. Потом је делегација Двери посетила Нову Варош, Златар и Увац, као и пољопривредно газдинство Марка Попадића. У недељу смо у Пријепољу посетили манастир Сељане, као и чувено излетиште поред водопада на Сопотници, и учествовали на рафтингу на Лиму од Бродарева до плаже на Петровцу.

У понедељак је посета Сремској Митровици започета поделом „Породичног гласника Србије” на пијаци и централном градском шеталишту, да бисмо потом обишли спомен парк посвећен страдању Срба од усташа 1942. године, као и споменике Краљу Петру Ујединитељу и војводи Стојану Чупићу – Змају од Ноћаја. Такође је делегација Двери посетила села Ноћај и Лаћарак, где је одржан традиционални сеоски вашар.

Овим поводом Бошко Обрадовић је изјавио да је Србија прелепа земља добрих људи, али никако не успевамо да изаберемо добру власт: „Више је добрих него лоших људи у Србији, више је људи са поштено стеченим дипломама него оних који су купили дипломе, више је часних и правдољубивих него криминалаца и превараната. Наш проблем је што нам се исти људи намећу у политици већ 30 година и што никако да изаберемо добру власт.

Већ три деценије се вртимо у истом кругу и никако да шансу добије неко нов. Време је за смену политичких генерација и долазак нових, младих и стручних људи који никада нису били на власти. СНС је већ 10 година на власти и да су најбољи били – много је, а једна су од најгорих власти у новијој политичкој историји Србије.

Треба мењати оне на власти све док коначно не изаберемо добру власт! Моје искуство са терена после 23 локалне самоуправе које сам посетио у протеклих три месеца јесте да се народ постепено ослобађа страха, да расте незадовољство влашћу и жеља за политичким променама после 10 година власти СНС и СПС, али да овога пута грађани желе не само смену актуелне власти већ и промену комплетног корумпираног политичког и правосудног система који овде трају више од 30 година”, закључио је Обрадовић.