Прочитај ми чланак

БОШКО: Смањите акцизе на гориво и поштујте шта сте говорили кад сте били опозиција

0

„СНС је 2011. године подржавао уличне протесте и противио се репресији, те их позивамо да не буду лицемери и да, сада када су на власти, поштују оно што су говорили када су били опозиција“ – рекао је Обрадовић.

Лидер Двери је изјавио да протести грађана због цена горива имају ефекта и поздравио најаву Владе да ће министар финансија размотрити смањење акциза. Поручио је Влади да треба више да се бави својим послом, а мање опозицијом.

„Овим путем их позивамо да до следеће среде стварно смање цене горива без обзира на став ММФ-а и да у међувремену не врше репресију над грађанима који протестују.“ – рекао је Обрадовић.

Он је прочитао неколико саопштења СНС из 2011. године у којима су они подржавали тадашње протесте радника,сељака и малинара и позивали власт да не врши репресију, не шаље и не злоупотребљава полицију и не користи режимске медије за манипулацију.

„Ми сад позивамо СНС да послуша своје сопствене савете и саопштења, ако нису лицемери“ – рекао је председник Двери и додао да је СНС пре 7 година говорио против свега онога што данас они раде када су на власти.

„Наравно да ћемо као одговорна политичка странка реаговати ако Влада за седам дана не смањи акцизе.“ – рекао је Обрадовић.