Прочитај ми чланак

БОШКО РАЗОТКРИО СНС ПОДВАЛУ: СНС силеџије стављају лажни гипс на лажне повреде

0

После претученог члана Савеза за Србију, режим је по већ опробаном рецепту, покушао да организује контра-акцију, па је у медије пустио вест како је заправо претучен члан Српске напредне странке.

– СНС лажови сад причају како је заправо одборник СНС Мирољуб Божиновић добио батине у Књажевцу. Истина је да јуче није имао никакав проблем, а данас долази у болницу и стављају му гипс звог лажне повреде кључне кости. То ради ортопед који је члан СНС и директор Здравственог центра – открио је Бошко Обрадовић, лидер покрета Двери.

СНС: Ђиласов, Обрадовићев и Јеремићев батинаш

Српска напредна странка саопштила је да је „Ђиласов, Обрадовићев и Јеремићев батинаш“ Далибор Станојевић, ноћас у алкохолисаном стању напао и нанео озбиљне повреде кључне кости одборнику СНС у Књажевцу Мирољубу Божиновићу.

Српска напредна странка у саопштењу најоштрије осуђује пребијање одборника СНС-а у Књажевцу.

Како наводи, да ствар буде још апсурднија представници Савеза за Србију се данас утркују у лажима ко ће више слагати и обманути грађане Србије.

„Позивамо надлежне државне органе да што пре расветле све околности овог кукавичког напада и пребијања одборника Божиновића, а представницима СЗС поручујемо да се не плашимо њихових силеџија, и да ћемо још јаче да се боримо против свих фашиста, лопова и патолошких лажова који не знају ништа друго да раде осим да пљачкају и туку народ“, стоји у саопштењу СНС-а.

Демократска странка саопштила је данас да је одборника ДС-а и једног од организатора протеста „Један од пет милиона“ у Књажевцу Далибора Станојевића брутално претукао председник општине Милан Ђокић, заједно да двојицом сарадника током прославе Дана општине.

Двери Књажевац: Осуђујемо брутално насиље над опозицијом

„Представници СНС који не знају ниша друго сем насиља нас сваки пут изнова увере у исправност наше одлуке да будемо део опозиционог укрупњавања и да учествујемо у протестима на којима се већ скоро 6 месеци заједно боримо против овог терора на власти.

Пребијање одборника ДС и претње члановима Двери од стране Милана Ђокића, председника општине Књажевац су показатељ да функционери СНС не презају ни од чега у својој грчевитој борби за власт.

Председник општине Милан Ђокић се унео у лице Саши Илијићу, председнику одбора Двери у Књажевцу и запретио му: „Знаш ли да си покренуо лавину? Ниси свестан шта ће све да ти се деси“ и о томе је такође обавештена полиција. А повод за ову претњу је разоткривање бахатости и злоупотреба локалне власти, а пре свега снимак који је представник Двери објавио у току дана на друштвеним мрежама, а на ком се види како приватно обезбеђење не дозвољава човеку да уђе у Дом културе на отворену седницу поводом Дана општине.

Позивамо надлежне да хитно реагују и казне починиоце и позивамо власт да престане да подржава и штити насилнике”, стоји у саопштњу општинског одбора Српског покрета Двери у Књажевцу.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!