БОШКО ПОРУЧИО ВУЧИЋУ: У Србији те чека Црна Гора и суђење за велеиздају!

0

Лидер Двери Бошко Обрадовић оштро је реаговао на вест да је председник Србије Александар Вучић потписао Писмо о намерама за обнову железничког саобраћаја Београда и Приштине, са Ричардом Гренелом, специјалним изаслаником председника САД за преговоре Србије и Косова.

Председник Србије објавио је на Твитер налогу фотографије са потписивања Писма.

– Срећан сам што видим данас напредак и много хвала председнику Трампу и Ричарду Гренелу у име Србије, јер осећамо да ћемо од овога имати бољу будућност и да ћемо осигурати мир за наредне деценије. Потписано Писмо о намерама за обнову железничког саобраћаја између БГ и ПР – написао је Вучић.


Будући да је из владајуће странке најављивано да преговора са Приштином неће бити док се не укину таксе на робу из Србије, Бошко Обрадовић се огласио овим поводом.


– И, СНС? Нема преговора док не буду укинуте таксе? А онда месецима тајно преговарате и јавно потписујете два споразума иако таксе нису укинуте. Тако планирате и признање тзв. независног Косова? Е, онда вас у Србији чека Црна Гора која ће вам судити за кривична дела издаје – одговорио је Обрадовић, алудирајући на то што се у Црној Гори масовно народ побунио поводом спорног Закона о слободи вероисповести.