Прочитај ми чланак

БОШКО ПОРУЧИО ВУЧИЋУ Није Клинтон мој, већ твој пријатељ, њему си дао државне паре

0

Бошко Обрадовић је на друштвеној мрежи "Твитер" одговорио Александру Вучићу, који је данас, на намештено питање режимских "новинара", у свом стилу изјавио да га "баш брига што се лидер Двери састао са Американцима и да га не занима о ономе о чему су причали".

– Под 1. Да те није брига не би помињао! Под 2. Не ваља кад се виђамо са Русима, не ваља кад се виђамо са Американцима, али ваља кад се ти виђаш са Русима и Американцима. 3. Признајем да нисам паметан као ти и да нисам давао државне паре Фондацији Клинтон. 4. Није мој, већ твој пријатељ – поручио је Вучићу лидер Двери.

Обрадовић се осврнуо и на писање режимских медија, који су га оптужили да је „признао Косово“, зато што се са још неколико лидера опозиције срео са помоћником државног секретара Метју Палмером.

– Готово је. Раскринкали су ме. Ја сам издао Косово. Лепо се види на слици и доказ: излазим из аута и имам заврнуте рукаве на кошуљи. Има ли већег доказа? Овај други колега који се састао са истим човеком је наравно разговарао о очувању целовитог КиМ у саставу Србије, зар не – рекао је Обрадовић, алудирајући на Вучићеве састанке са Палмером и његово залагање за противуставно разграничење на Косову и Метохији.