Прочитај ми чланак

БОШКО поручио МУП Биљани: Позабавићу се и вашом дипломом, јел ишло преко Миће

0

Биљана Поповић-Ивковић, која се недавно "прославила" када је аферу са фалсификовањем факлутетске дипломе Небојше Стефановића бранила "аргументом" да је Драган Ђилас ружан, сада је покушала да на друштвеним мрежама нападне и Бошка Обрадовића, који највише инсистира да се испитају сумње у Стефановићево образовање.

 

– Лаку ноћ Бошко, не би било лоше да сутра смогнеш снаге и кажеш нам одакле Драгану Ђиласу 25 милиона евра? Ти си ипак храбрији:-) – написала је на „Твитеру“ државна секретарка МУП.


Уследио је одговор Обрадовића:

– Добро јутро, Биљо, ти ћеш знати, ти си тамо студирала, да ли је тачно да је АВ лично довео Небојшу код Миће на Мегатренд после неуспешних студирања на Медицинском и Правном факултету у БГ? И зашто је студирао 10 година кад је ионако фалсификовао диплому непостојећег факултета? – написао је Обрадовић, а затим додао: – Драга Биљана,  неодољиво сте ме инспирисали да се позабавим и Вашом дипломом. Јесте ли сви тамо у врху МУП-а завршили Мегатренд? Да ли сте Ви ишли преко проф. Ивковића, Мићиног доброг друга? Јесте оно беше стигли на трећу годину? Сећате се неког професора, испита…?

Лидер Двери је објавио и фотографије из Лондона где се наводно налази школа Мегатренд.

– Ексклузивно са лица места: МЕГАТРЕНД ИНТЕРНАТИОНАЛ ЕXПЕРТ ЦОНСОРТИУМ ЛИМИТЕД 52 Гросвенор Гарденс, Белгравиа, Лондон, Енгланд, СW1W 0АУ. Једино што нема никакав факултет на овој адреси, само винарија и туристичка агенција. Изгледа да је Мића прешао на други бизнис – констатовао је Обрадовић.