Прочитај ми чланак

БОШКО: Ово је програм у 5 тачака нове Вучићеве владе са прозападном опозицијом

0

Лидер Двери Бошко Обрадовић саопштио је којих 5 тачака ће бити главни програм нове издајничке Владе Александра Вучића, које ће спровести и уз помоћ прозападне опозиције.

Обрадовић је указао на „5 историјских тачака“, које је објавио бивши функционер ЛДП-а Наим Лео Бешири, а које све гласније подржавају прозападни медији, НАТО пета колона у Србији и хорда титоиста и антисрба (многи „граЏанисти“ позивају чак да се запуши нос и подржи Вучић у окретању Србије ка Западу)

– Ово је програм будуће Вучићеве Владе уз подршку дела прозападне опозиције.

Пет историјских одлука: 1. Чланство у НАТО; 2. Спровођење правно-обавезујућег споразума с Приштином као увод у међудржавне односе; 3. Подршка целој БИХ; 4. Чланство у ЕУ; 5. Претходи, увођење санкција Русији, протеривање шпијуна и затварање Хуманитарног центра у Нишу – навео је Обрадовић Беширијев (односно Вучићев) план.

Обрадовић је подсетио да је увођење санкција Русији најавио и Борко Стефановић, потпредседник Странске слободе и правде.

– Вучић, који са СПС има већину у скупштини града Београда, неће да формира власт већ хоће нове изборе?! То ни мало дете не би поверовало. Јасно је да се иза тога крије шири договор да прозападна опозиција подржи власт за увођење санкција Русији, а заузврат добије нове изборе у БГ.

Нови избори у Београду су могући само ако СНС и ССП, који имају већину одборника у скупштини града, у договору опструишу формирање нове власти. Онда следе привремена управа и нови градски избори. Али, то није могуће без њихове сарадње, која за циљ има испуњење уцена са Запада – објашњава Обрадовић.