Прочитај ми чланак

БОШКО ОШТРО ПО ДР НЕБОЈШИ: Ти си криминалац, или покажи диплому или оставка

0

Бошко Обрадовић је данас позвао министра полиције Небојшу Стефановића да наведе име једног друга или професора са факултета.

– Дакле, Небојша, наведи име једног школског друга са факултета, једног професора који ти је предавао и један испит када си полагао? И где? Немој да се испостави да си полагао у Сава центру јер ни Сава центар као ни ова фантомска фирма из Лондона није регистрован за образовање – навео је Обрадовић на „Твитеру“.
Лидер Двери је додатно појаснио због чега је Савез за Србију поднео кривичне пријаве против др Стефановића.
 

– Каже Небојша из Београда да није завршио факултет у Лондону, већ као и сви други од деведесетих до данас. Тако је. Као и сви који су купили диплому. Нострификовао си је као страну и прогласио овдашњом. Ухваћен си у лажи и криминалу и време је да поднесеш оставку и да падне Влада – сматра Обрадовић.
 
Бошко је послао и директну поруку Стефановићу:
 
– Овај човек је не само криминалац, него покушава да нас све прави будалама. Мајсторе, покажи диплому, где си и кад завршио факултет, или поднеси оставку на све страначке и државне функције као Штрахе у Аустрији, па да дође прелазна Влада и тек онда избори – рекао је Обрадовић.