Прочитај ми чланак

БОШКО: Опозиција једногласна, рок је средина септембра и почиње бојкот

0

Бошко Обрадовић је пренео утиске са састанка лидера опозиције, који су данас заузели јединствен став.

– Један од најбољих састанака опозиције на којима сам учествовао до сада, и то у комплетном саставу. Били су представници Доста је било. Пуна сагласност да услова за слободне изборе тренутно нема и да ћемо се заједно изборити за фер и поштене изборе или их заједно бојкотовати – навео је Обрадовић.


Ово је после састанка потврдио и Jанко Веселиновић, који је истакао да власт до данас није учинила ништа на испуњењу захтева опозиције за слободне и поштене изборе, који су усвојени још у децембру, и биће једина одговорна уколико буде бојкота. Уколико захтеви не буду усвојени до половине септембра, опозиција ће донети одлуку о бојкоту избора.

Веселиновић је, након састанка лидера опозиције у згради општине Стари град, новинарима саопштио да су се сви учесници састанка сагласили да у овом тренутку не постоје услови за слободне и поштене изборе и да медији нису слободни.

„Остало је веома мало времена да се ти услови испуне. Власт ће бити одговорна уколико не буде избора, односно буде избора који то нису“, поручио је Веселиновић.

                       ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!