Прочитај ми чланак

Бошко оголио Вучића: Браниш народу да шета, не даш литургију, ти си ненормалан

0

Како је могуће да буду затворене пијаце на отвореном, а буду отворене велике продавнице на затвореном? Сви знамо колико затварање пијаца штети домаћим произвођачима.

Ако је пензионерима забрањено да узађу у било какву шетњу, како им је дозвољено да њих миллион и седамсто хиљада изађе у исто време од 4 до 7 ујутро у затворени простор супермаркета? Зашто је то за њих здравије од шетње отвореним простором.

На делу је ускраћивање верских права која су загарантована Уставом. Не можемо на Свету литургију у време часног поста и у сусрет Васкрсу. Зашто је онемогућен одлазак на литургију, а може у пошту и у продавницу.

Свештеници служе и у портама, с обзиром на то да је време лепше. Зашто браните литургије? Духовна храна је често и важнија од телесне хране, а духовно и ментално здравље је често важније од телесног.

Највећа од свих нелогичности – како смо дошли у ситуацију да имамо овако ненормалну власт. Укидање Скупштине, прогон неистомишљеника, антиуставно увођење ванредног стања… Победићемо и пандемију и ненормалну власт – поручио је Бошко Обрадовић.

Шта је још лидер Двери поручио Вучићу, погледајте и послушајте у видео прилогу.