Прочитај ми чланак

БОШКО: Одмах укинути ковид пропуснице, Вучић јуче хтео да изазове грађански рат!

0

Српски покрет Двери сматра да су ковид пропуснице и друге мере у борби против пандемије изгубиле сваки смисао после синоћног масовног митинговања владајуће странке у Београду пред више десетина хиљада људи. Не само да су сви ти људи, међу којима је већина била уцењена да мора доћи, групно превожени аутобусима из читаве Србије већ су морали да присуствују партијском догађају у затвореном који је био највећи могући ризик за заражавање. Ако је пандемија заиста толико присутна и опасна, ако заразу преносе и разбољевају се и вакцинисани и невакцинисани грађани, онда синоћни догађај није смео бити одобрен од стране Кризног штаба.

Ако је пандемија заиста толико присутна и опасна, ако заразу преносе и разбољевају се и вакцинисани и невакцинисани грађани, онда синоћни догађај није смео бити одобрен од стране Кризног штаба. Ако је Кризни штаб одобрио синоћно кршење свих могућих мера на митингу владајуће странке и толики степен угрожавања јавног здравља, онда позивам Кризни штаб да укине ковид пропуснице јер су оне потпуно бесмислене после овога од синоћ, а да не говоримо да су и до сада биле противуставне и да су представљале кршење основних људски права и слобода, као и велики ударац за домаће предузетнике, пре свега угоститеље.

Исто се односи и на јучерашње инциденте које су на блокадама саобраћаја широм Србије правили батинаши из редова владајуће странке или неодговорни полицајци у униформи, за разлику од већине часних полицајаца који су били коректни према грађанима који су оправдано протестовали, о чему сам се и лично уверио током јучерашње блокаде у Прељини код Чачка којој сам присуствовао. Трагично је ако је власт спремна да зарад интереса по злу чувене стране мултинационалне компаније „РИО ТИНТО” изазива грађански рат у Србији, што „РИО ТИНТО” не би био први пут да даје повода за то. Ово су свакако две теме на којима владајући режим може пасти ако буде инсистирао на даљем ограничавању људских права и угрожавао нашу слободу, као и еколошку и здравствену безбедност наших породица.

Српски покрет Двери остаје са побуњеним народом на улици и у свим заједничким активностима да се заустави даље поробљавање Србије. У томе нас неће спречити ни све злоупотребе зелено-левих Сорошевих и других западних стипендиста који се крију иза ове тематике да би грађанима Србије продали неку другу и антисрпску идеологију. Али, то овога пута неће проћи.