Прочитај ми чланак

БОШКО ОДГОВОРИО ВУЧИЋУ: На челу државе је луд човек, али батина има два краја

0

Још једно, и сам Бог зна које по реду, ванредно обраћање јавности председника државе, Бошко Обрадовић је окарактерисао као потврду да се на челу Србије налази несумњиво луд човек.

– Александар Вучић је луд човек! Србија постаје опасно место за живот! Са лудаком на челу државе улазимо и већ смо у огромном проблему. Ово неће добро да се заврши ако лудак не оде у лудницу. Зар сви нормални људи ћуте и трпе да имамо лудака на месту председника Србије? Докле, људи – поставио је питање Обрадовић.

Лидер Двери је позвао и Небојшу Стефановића да обавести јавност да је пребијањем грађана испред председниптва режим прешао у нову фазу дијалога.

– Што не кажеш да смо прешли у нову фазу дијалога да се сви припремимо за нову рунду? Зар мислиш да батина нема два краја? – упозорио је Обрадовић.

Бошко је нагласио да ако је реч о припадницима ВС који обезбеђују председника државе, онда је ово први излазак војске на улицу после 9. марта 1991. и поставио питање – колико смо далеко од Милошевићевог извођења тенкова на грађане?

https://twitter.com/srbininfo/status/1160517572757983232?s=20