Прочитај ми чланак

Бошко одговорио Карлеуши: Ви сте Вучићева ријалити звезда, са музиком немате везе

0

Певачица Јелена Карлеуша ушла је у нови рат, овај пут с једним политичарем! Она је на свом Инстаграм профилу директно прозвала лидера Двери и народног посланика Бошка Обрадовића за ког тврди да је хомосексуалац!

Обрадовић, који је и један од најжешћих противника одржавања параде поноса, није на те речи оћутао. А његов одговор преносимо у целости:

– Јелена, као што Ви лично никада нисте имали везе са музиком, тако немате везе ни са темом о којој сте се дрзнули да пишете. Није то проблем што вређате једног породичног човека који брине о петоро деце, што вређате моју супругу и ширу породицу, што лажете и провоцирате. Разумем да је то део Вашег карактера који је ријалити шоубизнис којим се бавите деформисао у оваквом неморалном правцу. Капирам и да је то део пропаганде хомосексуалног лобија коме припадате и који не успева да ме ућутка. Ваше геј параде не подржавају ни многи хомосексуалци, а камоли већинска Србија са којом Ви имате проблем, а не са мном – навео је Обрадовић у писаној изјави коју је проследио Куриру и додао:

– Још је мањи проблем што клеветате председника једне политичке организације и народног посланика, јер сам на то одавно навикао. Међутим, занима ме да ли ми се обраћате као члан ЛДП-а, Весићева маскота или нова Вучићева ријалити звезда? Сви знамо да сте пропагатор идеологије хомосексуализма и разумемо да сте – као и геј парада – прешли пут од ЛДП-а до СНС-а, али није лепо да вређате – не мене већ већинску Србију која се противи одржавању једне такве срамне, антихришћанске и антипородичне манифестације у српској престоници.

Обрадовић се осврнуо и на литије у Београду чији је један од учесника.

– Шта ћете са оних преко 50.000 људи који су прошетали Београдом на Велику Госпојину? Шта ћете са 100.000 људи који ће изаћи 11. или 17. септембра ако Европрајд 2022. не буде отказан? Како ћете постићи да нас све увредите и елиминишете? То је проблем са свима Вама који вршите пропаганду хомосексуализма и трансродности нашој деци у Србији. То Вам нећемо дозволити и морате научити да поштујете већинску, породичну и традиционалну Србију. Очекујете од нас разумевање за проблеме са којима се хомосексуалци суочавају у нашем друштву, а непрестано нападате и вређате оне од којих тражите разумевање. Имате председника Владе Србије, у трећем мандату, организујете 130 догадаја у Београду од 12-18. септембра – шта још хоћете од овог народа и државе? Где је крај Вашим провокацијама и увредама? Само у једном разореном систему вредности који влада нашим друштвом Ви можете представљати музичку звезду. Живимо тешка времена у којима је завладала противприродност, бесмисао и дисхармонија, баш као у Вашим песмама и јавним наступима. Децу вам не дамо – поручио је он Карлеуши.