Прочитај ми чланак

Бошко: Одговор Николи Селаковићу – Што га брани кад га не одбрани?

0

Најновији доказ колико су владајућем режиму СНС болна тема тајни, специјални односи између председника Србије и председника Црне Горе пружио је Генерални секретаријат Председништва Србије и Никола Селаковић лично, који је након моје јучерашње конференције за медије у Народној скупштини морао хитно да реагује и стане у заштиту лика и дела вољеног Вође. Али, поставља се оно његошевско питање: "Што га брани кад га не одбрани?"

Наиме, Никола Селаковић није одговорио нити на једно питање које сам поставио Александру Вучићу на поменутој конференцији, док сам Вучић бежи као „ђаво од крста“ од ових питања која га могу дефинитивно раскринкати међу бирачима СНС као лажног патриоту и као криминалца:

SRBIN.INFO

  1. Да ли је тачно да је Мило Ђукановић упознао Вучића са Станком Суботићем Цанетом?
  2. Да ли је тачно да су након доласка на власт СНС укинуте све оптужнице против Суботића у Србији?
  3. Да ли је тачно да актуелни председник Србије за осам година власти нити једном није посетио Црну Гору?
  4. Да ли је тачно да за осам година власти Александар Вучић никада није изговорио нити једну једину реч против Мила Ђукановића и да увек користи термин „црногорски режим“ и никада не помиње име Мила Ђукановића?
  5. Да ли је тачно да иза пројекта „Београд на води“ нема никаквог арапског инвеститора, већ је у питању пословни ортаклук и приватна инвестиција Вучића и Ђукановића која се само „пере“ преко арапских фирми?
  6. Да ли је тачно да је улога Мухамеда Дахлана, блиског пријатеља обојице председника, управо у овом „прању пара“ за њихов рачун?
  7. Да ли је тачно да је Владимир Беба Поповић специјални медијски саветник обојице председника?
  8. Да ли је тачно да су на рачун Бебе Поповића у једној аустријској банци Мило и Вучић заједнички уплатили пет милиона евра за његове услуге?
  9. Да ли је тачно да држава Србија до дана данашњег нема нити једну званичну реакцију према држави Црној Гори или међународним институцијама због доношења скандалозног закона о слободи вероисповести у Скупштини Црне Горе?
  10. Да ли је тачно да је на састанку са члановима Светог архијерејског сабора СПЦ у мају месецу прошле године Вучић највише вређао и нападао митрополита Амфилохија и да је тада настала нова народна изрека „Плаши се као Вучић од Амфилохија“, па сада са Милом кује планове против Митрополита?

О томе да је Вучић фасциниран Милом Ђукановићем и да би волео да буде као он и да влада 30 година као Мило у Црној Гори, нема потреба да дискутујемо. Изражавамо наду да ће обојица ускоро истовремено заједно пасти и са власти.