Прочитај ми чланак

БОШКО: Одговор Дачићу – Знате Ви добро са ким сте причали да Вучић није нормалан

0

У хитном и нервозном реаговању Ивице Дачића на моју изјаву у "Утиску недеље" да у интимним круговима о самоизабраном председнику Александру Вучићу говори да није нормалан, министру спољњих послова поткрала се и једна истина: то није изговорио у мом друштву. Али, проблем је у томе што то ја нисам ни тврдио.

Дачић одлично зна у ком интимном друштву је рекао за Вучића да није нормалан и сада је наравно велики скандал што је то процурело у јавност. Али, има нешто још горе: што СПС седи у власти и омогућава владајућу већину на чијем челу је неко за кога председник СПС интимно мисли да није нормалан. Зато је Дачић већи проблем од Вучића јер нема Вучића без помоћника попут Дачића, Бујошевића, Љајића, министара Ненада Поповића и Владана Вукосављевића… који подржавају и одржавају болесни и антидемократски систем самоизабраног председника.

Посебно је интересантно да на јучерашње питање једног режимског дневног листа да ли верује Дачићу када каже да то није причао, Милош Вучевић, потпредседник СНС, избегава да одговори јер добро зна да је све што сам тврдио сушта истина која је позната и врху СНС. И за њих је проблем што је ово процурело у јавност и што СНС седи у коалиционој власти са неким ко за њиховог председника мисли да није нормалан.