Прочитај ми чланак

БОШКО ОБРАДОВИЋ: У Србији нису проблем хомосексуалци, већ „политички педери у“ …

0

Зато позивам све оне који се противе одржавању геј парада у Србији да нам се придруже на великом народном протесту против Вучићеве власти, који се организује у суботу, 16. септембра испред Владе Србије у 16 часова.

Слажем се са Александром Вучићем да је Ана Брнабић најбољи могући његов избор за председника Владе Србије. За политичара на власти који је утемељио организацију геј парада у Србији као нормалну и модерну тековину – природан избор је да на челу Владе буде хомосексуалац како би се пред Западом показали као додатно толеранти и савремени. Сви се сећамо како је Александар Вучић увео Ану Брнабић у свет политике и на власт тако што ју је представио као првог геј министра у Влади Србије, а сада и као првог геј премијера у историји Србије. Дакле, у Србији нису проблем хомосексуалци који слободно живе своје животе, већ „политички педери у фотељамаˮ који нам намећу нешто што је потпуно супротно јавном моралу, као и нашим традиционалним и породичним вредностима.

Двери немају ништа против хомосексуалаца и не пада нам на памет да улазимо у било чију приватност. Напротив, спремни смо да заштитимо свакога ко је на било који начин дискриминисан у Србији, што је уосталом регулисано и постојећим српским законодавством. Али смо апсолутно против наметања нашој деци промоције хомосексуализма. Наш став је недвосмислено јасан: када се Двери буду питале и одлучивале геј параде ће бити забрањене, а биће донет и посебан закон којим ће бити забрањена промоција хомосексуализма малолетним лицима у Србији. 

Геј параде су већ превазиђен начин промоције хомосексуализма у Србији. Политичка идеологија промоције хомосексуализма отишла је много даље и већ улази у наше вртиће и школе, уџбенике и ТВ емисије, министарства и законе. Следећи корак је легализација хомосексуалних бракова и одобравање да хомосексуални парови могу да усвајају децу. На крају ће позитивна дискриминација хомосексуализма у Србији отићи дотле да ће свако ко има свој став по овом питању који се не слаже са наметнутом идеологијом промоције хомосексуализма бити кривично гоњен за говор мржње, а деца коју васпитавамо у традиционалном духу биће нам одузета и додељена хомосексуалним паровима.

Посебно забрињава што се геј параде шире Србијом и што ће након Београда и Ниша бити наметнуте и другим градовима у Србији, као што је то Ана Брнабић јуче тражила од градоначелника Чачка да следећа геј парада буде организована у овом граду – као посебна провокација за једну изразито хришћанску и традиционалну српску средину. Зато су наши протести против одржавања ових парада срама у Србији посебно окренути онима који заправо стоје иза овога, а то су политичари на власти, Влада и Председник Србије, као и две владајуће странке: СНС и СПС.

Зато позивам све оне који се противе одржавању геј парада у Србији да нам се придруже на великом народном протесту против Вучићеве власти, који се организује у суботу, 16. септембра испред Владе Србије у 16 часова. Дођите да заједнички прошетамо централним улицама Београда и изразимо свој протест што ће сутрадан наша престоница поново бити осрамоћена: организацијом друге геј параде ове године.  Што је много – много је! Овако више не може! Сви на протест!

Аутор је председник Српског покрета Двери