Прочитај ми чланак

Бошко Обрадовић: Сви као један за победу опозиције у Црној Гори

0

Крајње је време за одлазак Мила Ђукановића са власти

Парламентарни избори који чекају Црну Гору 30. августа представљају велику шансу и наду да ће коначно доћи до политичких промена у овој нама братској и пријатељској земљи. Захваљујући криминалном и антисрпском режиму Мила Ђукановића односи између Србије и Црне Горе никада нису били на горем нивоу. Ђукановићев режим учинио је максимално све што је могао против Срба и Србије, од прогањања српског језика и писма, дискриминације при запошљавању, преко одвајања из заједничке државе до признања лажне државе Косово. Још више је поменута власт урадила на штету саме Црне Горе и њених грађана, од увођења санкција Русији до уласка у НАТО, а да то никада није била тема народног изјашњавања у Црној Гори.

Наступајући избори су зато један велики и прави референдум о свим овим темама које власт до сада није стављала на народно изјашњавање. Посебно је то тренутак када ће грађани Црне Горе рећи шта мисле о власти која се дрзнула да отима светиње српског народа и СПЦ у Црној Гори, доносећи скандалозни Закон о слободи вероисповести. Величанствене литије под називом „Не дамо светиње“ које трају месецима у Црној Гори највећи су мирни и ненасилни протести у Европи и један од највећих хришћанских догађаја у читавом свету ове године. То је и најбољи слоган опозиције за ове изборе и не односи се само на светиње СПЦ већ и на све друге вредности Црне Горе које су угрожене под влашћу ДПС-а и Мила Ђукановића.

Зато позивам све грађане Црне Горе да на изборима 30. августа подрже опозицију и политичке промене јер је крајње време за одлазак Мила Ђукановића са власти. Нека тога изборног дана буде одржана највећа литија до сада – литија демократије, поштовања људских права и слобода, одбране светиња, части и достојанства Црне Горе, победничка литија која ће донети политичке промене и смену власти после 30 година. Позивам и све грађане Србије, као и Србе из региона и дијаспоре да помогну опозицији у Црној Гори у овом судбоносном часу. Желим сваки успех и победу на изборима свим колегама из опозиције у Црној Гори! Нема нам друге! До победе!

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!