Прочитај ми чланак

БОШКО ОБРАДОВИЋ: Дете треба да има тату и маму, а не тату и тату!

0

Још када је у Србији први пут одржана геј парада рекли смо да она уопште није циљ идеолога промоције хомосексуализма већ само почетак њиховог марша кроз државне институције. Тако се и испоставило: они су кренули даље и иду корак по корак ка свом циљу. Њихов циљ није чак ни легализација хомосексуалних бракова и усвајање деце од стране таквих псеудобракова, већ забрана критичког мишљења и проглашавање било каквог другачијег мишљења по овом питању за говор мржње који ће бити кривично гоњен по новим законима против дискриминације.

Њихов прави циљ је позитивна дискриминација и да обезбеде друштвену доминацију. Као што у филмском свету више нема сценарија и режије без присуства хомосексуалне тематике, тако ће населити све наше законе, уџбенике, школе и вртиће и промовисати хомосексуализам малолетницима као нешто нормално и модерно.

Међутим, Бог није тако замислио свет и није природно да дете има тату и тату или маму и маму већ тату и маму. Притом, овде је у питању директно кршње Устава Србије који у члану 62 став 2 јасно дефинише брак искључиво као заједницу мушкарца и жене. То је недавно изјавио и председник СНС устајући против предлога Закона о истополним заједницама који је иначе сам предложио, односно који гура преко Гордане Чомић и Владе којој лично руководи, заклањајући се иза кадра бившег режима. Његова изјава да неће потписати такав закон не значи много када се имају у виду уставна овлашћења председника државе да Народној скупштини може да врати закон само једном, а ако он поново буде усвојен мора да га потпише.

Ако се у страху од својих бирача председник СНС први пут за девет година власти сетио да постоји Устав и да мора да га поштује – то је велики напредак, али онда је једино решење повлачење предложеног закона из процедуре јер је антиуставан, антихришћански и антипородичан. Нисмо чули председника СНС да је то наложио Гордани Чомић коју је позвао у Владу Србије иако је омражени кадровик бивше власти попут Синише Малог или Горана Весића. Окружен првоборцима бившег режима, садашњи председник државе и суштински председник Владе нема више права да говори против бивше власти када је и његова власт препуна оних које је оптуживао за пљачку и уназађивање Србије.

Међутим, друга два исто тако спорна закона већ су у Народној скупштини, а то су предлог Закона о родној равноправности и предлог Закона о измена и допунама закона о забрани дискриминације, што јасно говори да ова власт наставља да крши Устав и ради против већине грађана Србије. Родна равноправност не постоји у нашем Уставу нити је нормално да се неко час осећа као мушко, час као женско, а час као међупол, радећи промену пола о трошку државе и тражећи да читав систем поштује ова потенцијално бескрајна лудовања. У Србији већ постоји равноправност полова, као и закон о забрани дискриминације, али то очито није довољно већ се жели забранити свака критика ових измишљених новаторских људских права која нам се намећу супротно вољи већине грађана Србије, јавном моралу и учењу свих традиционалних верских заједница.

Иако им је то понуђено, идеолози хомосексуализма не желе да се кроз измене и допуне постојећих закона реше неке конкретне ствари на које указују хомосексуалци у Србији, као што је могућност да посете своје партнере у болници или затвору. Иако су добили понуду да се то реши увођењем института блиске особе у оквиру заштите права пацијената или затвореника – они то одбијају јер им је циљ заправо други: они желе легализацију хомосексуалних бракова под другим именом и да добију законску могућност усвајања деце као пре неколико дана у Хрватској. Хомосексуални лоби је један од финансијски, медијски и политички најмоћнијих лобија у свету и немојмо се заваравати да се ту ради о људским правима, љубави и угрожености већ о политичкој моћи и жељи за доминацијом. Идеологија хомосексуализма је тоталитарна и гази све пред собом да би остварила оно што је њихов идеал. Уосталом, они данас имају и формалног председника Владе Србије и поставља се питање како су то онда угрожени и шта још желе? Колико министара у Влади треба да буду хомосексуалци да би били задовољни? Да ли ће бити уведене обавезујуће квоте за хомосексуалце у свим сферама друштва: у вртићима, школи, полицији, војсци… И да ли су питали хомосексуалце да ли су они уопште за то да их овакви плаћени идеолози заступају? Већина хомосексуалаца у Србији само жели да живи свој живот, али им идеолози хомосексуализма не дају мира већ желе да их конфронтирају са већином у Србији. Већина хомосексуалаца се противи овоме што раде плаћени идеолози из хомосексуалног лобија.

Перспектива Србије и света са наметањем идеологије хомосексуализма била би демографско нестајање и изумирање човечанства. Не мешамо се у било чију приватност и нико не сме да буде дискриминисан по било ком основу, али бранимо брак и породицу као кључне друштвене установе које се не могу мењати под ударом антиуставних, антихришћанских и антипородичних закона. Ако сте против ових закона и ако сте за природну породицу, рађање и борбу против беле куге – позивамо вас да нам се придружите на Породичној шетњи „ЗА СВЕ НАШЕ ПОРОДИЦЕ” у суботу, 15. маја у 15 часова испред Дома Народне скупштине у Београду.