Прочитај ми чланак

Бошко Обрадовић: Да вратимо државу народу и сачувамо наш национални идентитет

0

- Наше идеје су идеје које подржава већина грађана Србије, а то је да одбранимо светиње, да одбранимо државу, да одбранимо наш духовни и национални идентитет и да одбранимо наше породице, у оквиру свој предизборног обраћања рекао је, испред изборне листе бр. 4. „Национално окупљање - државотворна снага ”, председник Српског покрета Двери и народни посланик, Бошко Обрадовић.

А затим је још и подвукао:

– Наш циљ, на овим изборима јесте да кад уђемо у Скупштину Србије да бескомпромисно и одлучно одбранимо српски домаћи економски интерес, да одбранимо нашег сељака и нашег привредника, да одбранимо нашу животну средину, да одбранимо све оно што је наше и да вратимо ову државу народу.

@srbininfo.tiktok Бошко: Да вратимо државу народу! @bosko_dveri , @spdveri #izbori2023, #politika #opozicija, ♬ Peaceful – Calming Tune

На крају је Обрадовић свој говор закључио са јасним ставом:

– Да се поново ми, као српски народ, и обични грађани Србије, питамо и одлучујемо у нашој држави, а не странци и глобалистичке елите, који од Србије праве колонију.

Ванредни републички и локални избори, који се одржавају у више градова и општина, укључујући и главни град, Београд, расписани су за 17. децембар ове године, а у њима Српски покрет Двери и Српска странка Заветници учествују  на изборној листи „Национално окупљање – државотворна снага”, под редним бројем 4.