Прочитај ми чланак

БОШКО ОБРАДОВИЋ: Бојкотом и протестима до правих избора; Ко још верује у ЕУ?

0

Бошко Обрадовић је објаснио због чега је Председништво покрета Двери донело једногласну одлуку о бојкоту још једних самозваних избора у режији Александра Вучића.

– У овако ненормалним условима бојкот није политичка одлука, већ људска и морална обавеза. Што би рекао Солжењицин: Не учествовати у лажи! То нису избори – то је гласање обманутих, уцењених и присиљених од стране власти, тако је да је бојкот једино решење да заиста дођемо до избора – објаснио је Обрадовић.

Лидер Двери је поручио да само неизлазак на лажне изборе и даљи протести воде Србију до фер и поштених избора! Он је објаснио да је после посете председавајућег Одбора за спољне послове Европског парламента Дејвида Мекалистера Београду, било јасно да режим у Београду неће направити никакве уступке по питањеу фер избора и да Запад због обећања о Косову жмури на његову диктатуру.

– Да ли има неко ко и даље верује Вучићу да ће побољшати изборне услове? Можда у ЕПП блоку на ТВ ПИНК. Ко после оваквог наступа Мекалистера може да верује у добронамерност ЕУ као посредника? Или, макар Мекалистера? Бојкот, па ћемо доћи до фер и поштених избора – категоричан је Обрадовић.

                         ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!