Прочитај ми чланак

Бошко о УДБАШКИМ изборима и корона вирусу: Овде власт није нормална (ВИДЕО)

0

Бошко Обрадовић је критиковао одлуку власти да не обустави наставу у основним и средњим школама, као и претње министра Шарчевића да ће кажњавати школе које не одржавају наставу и родитеље који децу неће пустити да присуствују настави.

– Овакве ствари се дешавају у држави у којој влада анархија. Родитељи и школе сами одлучују јер немамо нормалну власт. Добро знају да су пунолетни ђаци били на истом месту са зараженом особом али не прекидају рад школа и даље, иако то многе друге државе раде – прокоментарисао је Обрадовић јучерашњи случај из чачанске гимназије, где на наставу није дошло 56 одсто ученика. – Шта је идеја власти у Србији? Да Вучић не одлажи изборе? Да се не прегледа? Да др Несторовић и он не признају грешку по сваку цену?

Лидер Двери је објавио и нови видео у којем је истакао да су предстојећи избори театар у режији УДБЕ.

– УДБА је покрила читав политички спектар. Од левице до деснице, од еврофанатика до евроскептика, од партизана до четника, од републиканаца до монархиста. Посебан специјалитет био је и остао прављење лажне опозиције. Избори који следе су удбашко ремек-дело. Сви агенти су активирани – објашњава Обрадовић.

Шта је лидер Двери по овом питању нагласио, погледајте у ВИДЕО прилогу.