Прочитај ми чланак

БОШКО: Нити је Брнабић поднела оставку, нити су ово што Вучић „нуди“ избори

0

Нити је Ана Брнабић поднела оставку нити се зна кад су избори. Нити било какав дијалог са Вучићем има смисла сем о његовој оставци и прелазној Влади. А опет је противљење прелазној Влади била главна тема конференције. Јер таква Влада не би дозволила ову куповину гласова и цензуру.

Овако вечерашњу фарсу Александра Вучића описује лидер Двери Бошко Обрадовић и поручује да је једино решење за излазак из кризе оставка Вучића и прелазна Влада која би спровела фер и поштене изборе.

– На свенародним протестима чује се само једно скандирање: „Вучићу, одлази!“ Ако дотични не испуњава захтеве протеста, докле ће се шетати и зашто се не тражи његова оставка? Зашто се цела Србија не позове у Београд и све не стане док Вучић не оде? Овако само губимо на времену.

Избори су једино мирно и демократско решење ове политичке кризе, плус одмах стопирају даљу предају КиМ на основу француско-немачког споразума. Зато Запад Вучићу не дозвољава изборе. Опозиција треба заједнички да захтева прелазну Владу која једина гарантује слободу медија и избора – поручује Обрадовић.