Прочитај ми чланак

БОШКО: Небојша, јел ви градите хотел у В.Бањи? Како сте купили вилу на Бежанији?

0

Лидер покрета Двери изнео је нове оптужбе на рачун Необјше Стефановића, министра полиције у Влади Србије, за кога се већ два месеца везује афера око фалсификовања дипломе на непостојећем лондонском Мегатренд универзитету.

– Небојша Стефановићу, да ли Ви стојите иза изградње новог хотела у Врњачкој Бањи? Како сте купили огромну кућу на Бежанијској коси у Београду и одакле Вашем оцу 300.000 евра у кешу можемо други пут да решимо, али све је почело са кривичним делом фалсификовања јавне исправе – поручио је лидер Двери.

Foto: Dveri

Обрадовић је нагласио да када би Стефановић био поштен, онда би јавности и показао студентски индекс и факултетску диплому.

– Овако не само да нисте поштен човек, већ немате та два доказа да сте завршили факултет, а налазите се на највишим државним функцијама. Е, то је криминал! – истакао је Обрадовић, па наставио. – Ово је власт у којој су очеви и браћа очито озбиљни кримоси, почевши од Вучићевог брата и оца (он је лично иначе велика поштењачина), па брат Ане Брнабић и Синише Малог, па отац Небојше Стефановића, првог дипломца Србије о чијој лажној дипломи мало ко у медијима сме нешто да каже.

Обрадовић је рекао да су му посебно драги ботовски покушаји да са теме лажне дипломе и личног богаћења првог бота СНС Небојше из Београда скрену пажњу на Драгана Ђиласа.

– Кад им понудим – ајмо да испитамо порекло имовине прво Бошка Обрадовића, па Драгана Ђиласа, па породице Вучић, Стефановић, Мали, настаје тајац – објашњава Бошко Обрадовић.