Прочитај ми чланак

Бошко на лицу места: Подавиће се народ у сред БГД – немају канализацију у 21. веку

0

Српски покрет Двери наставио је своју предизборну кампању под називом „Од породице до породице“ у Београду, акцијама на Чукарици и Раковици, саопштиле су данас Двери.

Првог дана посете, председник Двери Бошко Обрадовић је са сарадницима обишао насеља Церак-Виногради, Видиковац и Чукаричку падину, где су делили „Породични гласник Србије“, нови број политичке новине Двери, наведено је у саопштењу.

Кампању на Чукарици Бошко Обрадовић са сарадницима наставио посетом приградским деловима Чукарице, у Сремчици, Хумки, Остружници, као и Ади Циганлији.

Том приликом Обрадовић је оценио и да су за комуналне проблеме, попут депоније у насељу Чукаричка падина, и нелегалним довожењем секундарних сировина у оближње неформално ромско насеље, где се оне спаљује и из њих издвајају вредни метали, зашта су директно одговорни челници општинске и градске власти, као и непостојање до краја регулисаног система канализације у Сремчици нешто је недостопиво када је у питању фунционисање највећег српског града у 21. веку.