Прочитај ми чланак

Бошко: Курти не би урадио ништа на северу Косова, да му не помажу Вучић и Дачић!

0

- Власт и прозападна опозиција беже од решавања косовског проблема, те зато још немамо ванредну седницу о Косову у Скупштини Србије, јер Владимир Орлић саботира обећани сазив Скупштине Србије, а наше колеге из прозападне опозиције нису хтеле да дају потписе да се у Парламенту ванредно расправља о Косову, за Србин.инфо је ексклузивно изјавио народни посланик и председник српског покрета Двери Бошко Обрадовић.

А затим је први човек Двери још и додао:

– Јуче су цео дан сви у држави ћутали док се Вучић није ванредно, преко медија, обратио јавности. У том обраћању од председника Србије нисмо ништа сазнали шта се стварно десило у Бањској, нити знамо мотиве, ако је у питању, српске побуне на северу Косова.

Такође, ни КФОР ништа није урадио да заштити Србе, као што је и све сумњиво око дешавања у Бањској, рекао је Обрадовић истичући још да је једино сигурно да је Александар Вучић оставио Србе на Косову и Метохији на цедилу, односно да Курти не би ништа могао да уради на Космету, а да нема помоћ и од стране Вучића и Дачића, који упркос негативним последицама по српски народ и српске националне циљеве спроводе Бриселски споразум и немачко-француско решење за јужну српску покрајину.

– Српска држава мора по сваку цену да заштити наш народ на Косову и Метохији, да затражи да се наше безбедносне снаге врате, макар у један део наше јужне покрајине, као и да хитно упути захтев за ванредном седницом Савета безбедности Уједињених Нација по питању Косова, закључио је народни посланик Обрадовић, говорећи о томе како Србија мора да решава новонасталу ситуацију у вези Космета.