Прочитај ми чланак

БОШКО: Коначно је признао да ће да изда Космет! Што и Блер није даo изјаву за РТС?

0

Александар Вучић је коначно јавно објавио да ће признати независност Косова. Тражи нешто ситно, било шта заузврат, да би причао да је нешто добио, али нема дилеме да је спреман на узајамно признање са лажном државом Косово како је и обећао када га је Запад довео на власт и да је то акт издаје.

Овако је лидер Двери Бошко Обрадовић прокоментарисао Вучићеву посету Њујорку, после које је председник Србије изјавио да Америка тражи међусобно признање Косова и Србије, али да је потребно да и Србија добије „нешто“.

Обрадовић је прокоментарисао и наводе да је састанак у Њујорку Вучићу уговорио његов саветник НАТО злочинац Тони Блер.

– Ма, није могуће? Не верујем. Вучић да је узео за саветника ратног злочинца који нас је бомбардовао? То он никада не би урадио. Него, ако је ово тачно што се не слика и са Блером и што и Блер не даде изјаву за РТС да га Србадија види после 20 година поново на месту злочина? – поставио је питање лидер Двери.

Он је такође одбацио најаве Владимира Ђукановића да ће Вучић увести ред у Српској напредној странци и обрачунати се са корупцијом, оценивши да би онда први на листи за одстрел били Вучићев брат и отац, брат Ане Брнабић, брат Синише Малог, као и „Небојшин тата“ (отац Необјше Стефановића).