Прочитај ми чланак

БОШКО: Ко верује Вучићу и Маји Гојковић нека иде на изборе

0

"Не могу да верујем да постоје колеге из опозиције које верују Александру Вучићу и Маји Гојковић на реч да ће побољшати изборне услове до пролећа следеће године", изјавио је народни посланик и председник Српског покрета Двери поводом закључака јучерашњих преговора власти и опозиције у Народној скупштини, и додао:

„Ко може после свега да верује Маји Гојковић на „лепе очи“? Након одласка делегације Европског парламента, ко гарантује спровођење било каквог договора између власти и опозиције? Шта ако уместо Оливере Зекић СНС у РЕМ изабере Драгана Ј. Вучићевића или Жељка Митровића? Шта ако у Надзорни одбор Народне скупштине стави Маријана Ристичевића и Марка Атлагића? Да ли ће то бити ти „побољшани изборни услови“? Чиме треба да будемо задовољни? Тиме што су избори који су у законском року једино могли бити одржани у априлу – „померени“ за исти тај април? Шта су гаранције да ће се било шта променити по питању функционерске кампање и притисака на бираче, а посебно – шта ће се и када променити на РТС, РТВ и другим телевизијама са националном фреквенцијом, и ко то и како гарантује и контролише?

SRBIN.INFO

Ко верује Вучићу и Маји Гојковић – нека иде на такве изборе! Што се тиче Двери и Савеза за Србију, а верујем и свих правих опозиционара у Србији – бојкот је једини одговор на ову фарсу од преговора у Скупштини. Бојкот ће бити својеврсно чистилиште ко је на којој страни и то ће бити веома лековито за Србију“, закључио је Бошко Обрадовић.