Прочитај ми чланак

БОШКО: Или ћемо срушити Вучића или улазимо у отворени терор! Спремајмо се!

0

Бошко Обрадовић се сагласио са ставом режисера Горана Марковића, који је изјавио да после пандемије Србији следи или отворени терор или пад власти!

Или ћемо ми одмах по завршетку ванредног стања да срушимо ову власт или ће нам увести још гору диктатуру. С тим што сматрам да то и заслужујемо уколико се не побунимо чим ово прође и не одувамо их са власти заувек. Спремајмо се за то да ће нам бити по заслузи – поручио је лидер Двери.

 

Обрадовић је нагласио да свуда сем у Србији парламенти раде и одлучују о ономе што је њихова надлежност: увођење ванредног стања, усвајање пакета мера за подршку домаћој привреди, контрола извршне власти и њених уредби… И пре ове ванредне ситуације наша Скупштина је, како каже, била обесмишљена, а сада је укинута.

Лидер Двери је осудио и Вучићеву изјаву да је „Србија свима добра само кад је тешко и да је направио велику грешку што раније није затворио границе за све српске држављане у иностранству који су желели да се врате“.

– Ова изјава против наше дијаспоре би требало да буде добро упамћена од свих Срба у региону и расејању. Ово је тешко зло! – истакао је Обрадовић.