Прочитај ми чланак

БОШКО: Хапсе вернике у ЦГ, а Мило и Вучић уплаћују 5 милиона евра Беби на рачун!

0

После најновије репресије Милове полиције над православним народом у Црној Гори, реаговао је лидер Двери Бошко Обрадовић, који је подсетио да држава Србија до дана данашњег нема нити једну званичну реакцију према држави Црној Гори или међународним институцијама због доношења скандалозног закона о слободи вероисповести у Црној Гори.

– Да ли је тачно да је Владимир Беба Поповић специјални медијски саветник обојице председника, и Србије и Црне Горе? Да ли је тачно да су на рачун Бебе Поповића у једној аустријској банци Мило и Вучић заједнички уплатили пет милиона евра за његове добре услуге црне пропаганде?


Да ли је тачно да иза пројекта „Београд на води“ нема никаквог арапског инвеститора већ је то пословни ортаклук Вучића и Мила док се преко арапских фирми само перу паре? Да ли је улога Мухамеда Дахлана, блиског пријатеља обојице, управо у овом „прању пара“ за њихов рачун?

Да ли је тачно да актуелни председник Србије за 8 година власти нити једном није посетио Црну Гору? Да ли је тачно да за 8 година власти никада није изговорио нити једну једину реч против Мила и да увек користи термин „црногорски режим“ и никада не помиње име Мила Ђукановића?

Да ли је тачно да је Мило Ђукановић упознао Вучића са Станком Суботићем Цанетом, тзв.  контроверзним бизнисменом? Да ли је тачно да су након доласка на власт СНС укинуте све оптужнице против Суботића у Србији? То су питања због којих би пала власт у свакој демократској земљи.

Да ли сте игде видели реакцију државе Србије? Нисте и нећете, јер су Мило и Вучић браћа близанци и јер Вучић толико дугује Милу да не сме име да му помене. За 8 година власти никада није рекао једну једину реч критике према Ђукановићу док се овај иживљава над Србима и СПЦ у ЦГ – поручио је лидер Двери.