Прочитај ми чланак

БОШКО (ДВЕРИ): Политичка мафија сели се у локалне средине – пљачкају као Турци!

0

Зрењанин је град у којем се тренутно осликава намера актуелне власти Александра Вучића, да се уништи домаћи привредник и пољопривредник и да се политичка мафија пресели и у локалне средине.

„Сматрамо да наше паре треба усмерити ка нашем привреднику и пољопривреднику. То посебно вреди рећи овде у Зрењанину где имамо скандалозан случај да се државна земља даје у закуп страном инвеститору Тенису и да он добија 2,5 хиљаде хектара државне земље по праву првенства закупа, што је огроман ударац за домаће пољопривредне произвођаче“ – рекао је Обрадовић.

Он је још истакао да је испратио да је Државна ревизорска институција боравила у граду Зрењанину и да је утврдила, како је рекао, на жалост, да је и овај град склон врсти ненаменског трошења новца грађана и да се ради о милионским износима који су на волшебан начин нестали из градске касе и да постоји низ противзаконитих радњи актуелне власти у граду Зрењанину.

„Од исплаћивања већих плата градским функционерима, измишљених комисија које они у радном времену имају и за које добијају разне недокнаде до трошења средстава према месним заједницама. Замислите да је два милиона евра само овде у Зрењанину под знаком питања где је и како потрошено, па онда ако саберете преко 170 локалних самоуправа у Србији, онда видите колико та политичка мафија пљачка народ и државу, као некад што су Турци.

Једини услов да дође до промене економске политике, да наше паре иду у домаће банкарство, домаћу привреду и пољопривреду, да иду за рађање, подршку младим брачним паровима, породицама са више деце, заправо је смена актуелне Вучићеве власти“ – закључио је лидер Двери у Зрењанину.