Прочитај ми чланак

БОШКО: Дејану продужен притвор да не би извештавао са синоћњег протеста (ВИДЕО)

0

Дејану Петру Златановићу је, уверен сам, продужен притвор на још 30 дана само да не би извештавао са синоћног масовног скупа и шетње од Храма Светог Саве до Председништва на коме је било 20.000 патриота. Уз Дејанов пренос уживо то би стигло до много већег броја људи, а то не сме!

Ово поручује лидер Двери Бошко Обрадовић и захтева да се одмах ослободе невини људи – Дејан Златановић и Дамњан Кнежевић.

– Подизање оптужног предлога и продужење притвора ухапшенима после Сретењског протеста испред Председништва због вербалног деликта наставак је режимске репресије и покушај да се застраши остатак нације који неће проћи. Синоћ је послата јасна порука режиму: слобода за све ухапшене! – наглашава Обрадовић.

Он је коментарисао и чињеницу да су режимски медији потпуно прећутали чињеницу да је у Београду одржан један од најмасовнијих протеста последњих година.

– Мук на режимским медијима! Највећи опозициони скуп у Београду у последњих неколико година потпуно је прећутан у свим синоћним дневницима ТВ са националном фреквенцијом, а јутрос га нема нити на једној насловној страни дневних новина.

Шта каже Информер? 56 људи синоћ на протесту? Шта каже Орлић? Заузели један тротоар? Ово је слика за коју Србија не сме да зна јер би се ослободила страха. Не мора све да изгледа овако како је под овом влашћу. Постоји алтернатива! Зато треба упознати људе шта се синоћ десило! – истиче Обрадовић.