Прочитај ми чланак

БОШКО: Да ли се иза пандемије крије глобална управа, тоталитаризам и контрола људи

0

Бошко Обрадовић је оштро реаговао на саопштење Српске напредне странке, која је потписница "Заједничког отвореног писма политичких партија света", у којем се заговара стварање некакве глобалне владе због пандемије корона вируса!?

– Зашто Српска напредна странка не каже да је ово позадина пандемије: „Сматрамо да је избијање вируса COVID-19 разоткрило потребу да све земље додатно подстакну изгледе за глобалну управу…, те да подрже водећу улогу  Светске здравствене организације у глобалној управи јавним здравством“? – написао је Обрадовић на „Твитеру“, цитиравши део писма иза којег стоји СНС.
 
Лидер Двери је нагласио да постоје теорије завере, али постоје и праксе завере.
 
– Шта је тренутно у питању знаћемо када све ово прође и видимо да ли је свет постао затвор са још више банкарских пљачкаша, надзора над људима и тоталитаризма, или место са више поштовања животне средине и здравих стилова живота – навео је Обрадовић.
 
Када је реч о новим рестриктивним мерама које је увела Влада Србије, Обрадовић је критиковао што грађанима није дозвољено ни да се прошетају.
 
– Није јасно зашто је свима 65+ дато да њих 1.700.000 изађу до продавнице на три сата у исто време недељом од 4 до 7, а затворене су пијаце на отвореном и забрањују им се шетње? Зар није већа опасност да тако огроман број њих изађе у кратко време на исто место и то у затвореном? – поставио је питање Обрадовић.