Прочитај ми чланак

БОШКО: Да ли ће Вучићеви пријатељи опет да нас бомбардују ако не признамо КиМ?

0

Сви аеродроми морају бити затворени кад ова власт буде падала. Издајници не смеју побећи, већ им овде мора бити суђено. Као пример свима који убудуће помисле да крше Устав, газе председничку заклетву, руше територијални интегритет и суверенитет, признају окупацију дела државе.

Ово поручује Бошко Обрадовић и истиче да га не чуди што су Александар Вучић и Војислав Шешељ за излазак на изборе расписане по Уставу и закону лажне државе Косово?

Бошко Обрадовић показује кривичну пријаву коју је поднео против Александра Вучића ФОТО: Двери

 

 

– Немогуће да они раде заједно и да такве патриоте тиме признају независност Косова? Што да не, па они су се за џабе усељавали у државне станове док су људи гинули у рату на КиМ! – наглашава Обрадовић.

Лидер Двери је на друштвеној мрежи „Твитер“ поставио питање посланику СНС Владимиру Ђукановићу шта мисли о томе што је његов председник добар пријатељ са Тонијем Блером, Билом Клинтоном и Герхардом Шредером.

– И шта кажеш, колега Ђукановићу,, фини неки људи Блер, Клинтон, Шредер и остали пријатељи твог председника? Ниси чуо да је Блер био са Вучићем у САД? Планирате ли заједно да нас поново бомбардујете ако нећемо да признамо независно Косово као што сте им обећали да би дошли на власт? – поставио је питање Обрадовић.

Он је констатовао да свако из опозиције ко се залаже за излазак на Вучићеве лажне изборе аутоматски добија статус омиљене опозиције, следе интервјуи и јавна подршка из врха СНС.

– Ако се притом сукобе са нама који смо за бојкот – добиће сву медијску пажњу овог света. Има ли бољег доказа за бојкот? Да су се Двери определиле за излазак на изборе сад бих имао интервјуе у свим режимским медијима. Био бих главни гост у „Хит твиту“, не бих излазио од Марића, „Политика“ би на насловној страни јавила да Двери расту и угрожавају СНС са деснице, не би било више напада – објаснио је Обрадовић.