Прочитај ми чланак

Бошка Обрадовића полиција прати 24 сата дневно!?

0

У Београду је оформљено посебно одељење полиције, које се бави искључиво опозицоним лидерима, а Бошко Обрадовић је међу првима на тој листи.

Ово посебно одељење полиције оформљено је по личној наредби министра Небојше Стефановића и некадашње секретарке МУП-а Дијане Хркаловић.

Ово одељење не само да постоји у Београду , већ има своје испоставе и у осталим градовима. Па тако у сваком граду, постоји група полицијских инспектора, која је задужена да прикупља информације, које су од значаја за Српску напредну странку.

Ово полицијско одељење има најшира могућа овлашћења, али су им резултати веома слаби. Чак шта више, они су дошли до сазнања да је број грађана који отворено и са мржњом коментаришу Вучића, СНС и државне управе, толико велики да је сулудо, али и опасно, предузимати било какве мере.

Овом полицијском одељену је најинтересантнији лидер Двери Бошко Обрадовић, тако да се његово праћење врши 24 сата дневно , без прекида.

Обрадовић је опкољен полицијским шпијунима, од места становања па до власника кафића у који излази, а информације о његовом кретању свакодневно се шаљу у ово одељење у Београду.

Сем што се ово полицијско одељење бави праћењем и прислушкивањем опозиционих лидера, оно према њима примењује и методе специјалног рата, тј. уз помоћ новинара и телевизија шире пропаганду, са којом руше углед и част опозиционих лидера и њихових странака.

Веома је интересантно да се ово полицијско одељење, финансира државним парама, а ради за интересе Српске напредне странке.